“Το TRX® είναι ένας ανθεκτικός ιμάντας με λαβές που προσφέρει ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (3D) λειτουργικής προπόνησης (functional training), που πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος.

Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης και ηλικίας αφού αλλάζοντας την κλίση του σώματος μεταβάλλεται ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων που γίνονται με την βοήθεια του ιμάντα.

Οι περισσότερες ασκήσεις που γίνονται με την βοήθεια του TRX μεγιστοποιούν τα οφέλη στην δύναμη, την ισορροπία και την μυϊκή υπερτροφία, και την σταθερότητα στις αρθρώσεις εκτοξεύοντας τον μεταβολισμό στα ύψη.

Το μεγάλο πλεονέκτημα το TRX είναι ότι λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος προπόνησης για να εκτελεστεί μία άσκηση συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας πρέπει να συμμετέχει όλο το μυϊκό σύστημα αυξάνοντας ιδιαιτέρως την δύναμη του κορμού (κοιλιακών-ραχιαίων) ώστε να διατηρηθεί η σωστή στάση του ασκούμενου.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ !

Σας περιμένουμε για μια Δωρεάν Προπόνηση στον Χώρο μας!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εμείς θα σας καλέσουμε για να έρθετε στο γυμναστήριο μας!

  Τι λένε τα μέλη του TRX YourbanalcneGym Team

  γυμναστηριο-αργυρουπολη-gierl “Αφάνταστη μεταμόρφωση σωματική και αντοχής! Ευχαριστώ Κυριάκο.”
  – Μαρία Αθανασίου

  γυμναστηριο-αργυρουπολη-gierl“Περιμένω τη μέρα που θα έχουμε TRX να ξαναγεννηθώ. Είναι από τους καλύτερους τρόπους γυμναστικής που έχω κάνει ”
  – Βαγγέλης Κοτσιάνης

  γυμναστηριο-αργυρουπολη-gierl “Είναι πρόκληση γιατί βλέπεις αποτελέσματα! Εγώ δεν το πίστευα, αλλά τώρα είμαι οπαδός του TRX Yourbalance Team ”
  – Αθηνά Κωνσταντοπούλου

  γυμναστηριο-αργυρουπολη-gierl “Εντάξει  εντάξει ‘έχεις δίκαιο Κυριάκο μου! Τώρα σε πιστεύω,  αλλά τολμώ να πω ότι κουράστηκα για το αποτέλεσμα. Πάντως ευχαριστώ για τη προσοχή που μου έδειξες. ”
  – Παναγιώτης Τραχαλάκης