ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΒΑΡΟΥΣ : Focus on health

“Βασικό πρόγραμμα παρακολούθησης του σωματικού σας βάρους. Στόχος το αδυνάτισμα και η καύση του περιττού λίπους, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα.
Αποτελείται από 2, 4 ή 8 συνεδρίες κατά τη διάρκεια των οποίων γίνεται διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος και σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου.

DETOX, Good health- good life

Πρόγραμμα διατροφής με στόχο την αποτοξίνωση του οργανισμού από περιττές ουσίες και τοξίνες, που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σας και προκαλούν διάφορα προβλήματα όπως πρόωρη γήρανση, κούραση, κακή διάθεση, πονοκέφαλο, τριχόπτωση, δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, παχυσαρκία, κυτταρίτιδα, θαμπό δέρμα και μαλλιά.
Αποτελείται από 2 συνεδρίες στις οποίες θα σας δοθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής με έμφαση σε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά, φυτικές ίνες, αμινοξέα, βιταμίνες.
Πρόγραμμα κατάλληλο για μετά τις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και τις καλοκαιρινές διακοπές.

FULL PERSONAL PROGRAMM: Eat right- train hard-live healthy

Πρόγραμμα καταπολέμησης περιττού βάρους από Διαιτολόγο-Διατροφολόγο που περιλαμβάνει:

  • ένα εξατομικευμένο εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής
  • 2 λιπομετρήσεις με υπολογισμό Βασικού Μεταβολισμού
  • Σάουνα
  • 4 προπονήσεις στο κολυμβητικό κέντρο
  • Απώτερος στόχος η Μυϊκή Τόνωση – Σύσφιξη – Ενδυνάμωση.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Βελτίωσε την ποιότητα ζωής σου, αύξησε την ενέργεια σου, τόνωσε την ευεξία σου!

Μέτρηση ανάλυσης σύστασης σώματος με τη μέθοδο βιοηλεκτρικής εμπέδισης (TANITA).
Μετρήσεις που συνυπολογίζουν το συνολικό ποσοστό σωματικού λίπους (FAT %), ελεύθερη λίπους μάζα (FFM), το συνολικό νερό σώματος (TBW) και σπλαχνικό λίπος.
Οι μετρήσεις αυτές σε διάφορα σημεία του σώματος αποτελούν σημαντικές πληροφορίες τόσο για το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα ακολουθήσετε όσο και για την αποτελεσματικότητα αυτών σε μια προκαθορισμένη περίοδο.

ΚIDS NUTRITION

Η παιδική ηλικία είναι αυτή στην οποία μπαίνουν τα θεμέλια για τη σωστή ανάπτυξη, την καλή υγεία και την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών
Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Ευρωπαϊκών χωρών με τα μεγαλύτερα ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας (περίπου 4 στα 10 Ελληνόπουλα είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα).
Στόχος του προγράμματος είναι η εφαρμογή ισορροπημένης διατροφικής υποστήριξης πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για να προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στην ευάλωτη ηλικιακή αυτή ομάδα. 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ !

Σας περιμένουμε για μια Δωρεάν Προπόνηση στον Χώρο μας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εμείς θα σας καλέσουμε για να έρθετε στο γυμναστήριο μας!