Ακριβώς επειδή πάτε στο γυμναστήριο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε την ημέρα τρώγοντας πίτσα και ντόνατς. Αυτό που κάνετε στην προπόνηση σας είναι ένα μικρό κομμάτι του παζλ γυμναστικής. Αυτό που κάνετε με τις άλλες 23 ώρες που δεν είστε στο γυμναστήριο είναι πολύ σημαντικότερο. «Μια καθαρή διατροφή είναι το κλειδί τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική σας ευεξία», λέει ο Κυριάκος. “Προσέξτε τη διατροφή σας πάνω από όλα και μην ανησυχείτε για οτιδήποτε άλλο.”

Η λέξη “διατροφή” μπορεί να είναι λίγο τρομακτική, αλλά δεν χρειάζεται σέλινο και νερό για κάθε γεύμα. Η διατροφή δεν πρέπει να είναι δύσκολη. Για να ξεκινήσετε, πρέπει απλά να απαλλαγείτε από όλα τα μεταποιημένα χάλια στη διατροφή σας και να τρώτε πρωτεΐνες και λαχανικά σε κάθε γεύμα.

Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε καλό φαγητό, αλλά να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές. Αντί να έχετε πίτσα μια νύχτα, δοκιμάστε να κάνετε κοτόπουλο με quinoa και πράσινα φασόλια. Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε φαγητό που να έχει τη καλύτερη γεύση – χρειάζεται όμως λίγο περισσότερη σκέψη και προετοιμασία.

Ακόμα κι όταν είστε πολύ απασχολημένοι , φάτε υγιεινά γεύματα!“, προσθέτει ο Κυριάκος.

 

One Comment

  1. Κλειδαράς Γλυφάδα
    Κλειδαράς Γλυφάδα November 20, 2018 at 10:22 am

    Πολύ σωστά τα λέτε! Αν και δεν έχω γνώση στο είδος εγώ κλειδαράς στη Γλυφάδα είμαι στο επάγγελμα ξέρετε άνοιγμα πόρτας και άνοιγμα αυτοκινήτου αλλά τώρα εδώ και 10 μήνες που ακολουθώ τη συμβουλή έχω δει αποτελέσματα.